Utanför München

Här ser du vårt utbud av dagsutflykter utanför München. Följ med på någon av våra lärorika guidade turer, se och upplev Dachau Memorial, Salzburg i Österrike, Nürnberg eller Berchtesgaden och Örnnästet. Boka din dagstur utanför München här!

Utanför München
 
Berchtesgaden & Örnnästet

Berchtesgaden & Örnnästet

Följ med på en dagstur längs de vackra tyska alpvägarna, genom imponerande dalar till Berchtesgaden. Framme vid Obersalzberg har du möjlighet att besöka NS-Dokumentationszentrum och ta specialhissen upp till Örnnästet. Boka din dagstur från München till Berchtesgaden nu!

Från 632 kr
Dachau Koncentrationsläger

Dachau Koncentrationsläger

Besök byn Dachau och det tidigare koncentrationslägret. Idag har marken förvandlats till en gripande minnesplats och museum och är en sorglig påminnelse om andra världskriget. Boka din resa till Dachau idag!

Från 339 kr
Dagstur till Nürnberg

Dagstur till Nürnberg

Följ med på en guidad resa till den medeltida bayerska staden Nürnberg! Det blir en heldagstur till en stad fylld av fascinerande historia, slott, stadsmur och pittoreska korsvirkeshus! Boka dina biljetter till Nürnberg här!

Från 632 kr
Dagstur till Salzburg

Dagstur till Salzburg

Upplev Österrike och Salzburg och vandra i Wolfgang Amadeus Mozarts fotspår! I Salzburg blir det gott om tid till shopping och sightseeing på egen hand i den pittoreska gamla staden. Vi besöker även Salzburg Lake Distrikt, Salzkammergut, och njuter av en båttur på Wolfgangsee i "Sound of Music"-landet. Biljetter här!

Från 632 kr
Svenska
Ticmate
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen