München Flygbuss

München Flygbuss

Pris från 131 kr

Köp biljetter till flygbussarna som tar dig mellan Münchens flygplats och centrala München här! Smart och bekvämt att köpa biljetterna till flygbussen redan hemifrån! 

Lufthansa Airport Bus är ett snabbt, billigt och bekvämt sätt att ta sig från flygplatsen till centrala München och tillbaka. Bussarna avgår med 20 minuters mellanrum från terminalerna och flygplatsens centrala delar. Flygbussarna kör därefter direkt till Münchens centrum.

Se alla busshållplatser HÄR!

Oavsett vilket flygbolag du flyger med erbjuder Lufthansa Airport Bus en bekväm transfer till och från Münchens flygplats.

VIKTIG INFORMATION:
- När du har slutfört din beställning online skickas din e-biljett/voucher till din e-postadress som en bifogad PDF-fil.
- Du måste skriva ut din e-biljett/voucher och ta med dig till München, där du visar den för chauffören när du går ombord på bussen.
- Kom ihåg att uppvisa giltig fotolegitimation tillsammans med din e-biljett.
- Barnbiljetter för barn mellan 6 och 14 år. Barn 5 år eller yngre åker gratis tillsammans med en betalande vuxen.

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 5 kundrecensioner
Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt att boka, däremot fick jag ingen biljett utan voucher, vore bättre om biljett kunde skickas också eftersom busschauffören frågade efter det. Tog förvisso vouchern men hade han varit grinig hade vi inte fått följa med.

Eva
TIS, 15 JAN 2019
4.0
Bra flygbuss

Bra, smidig transfer, lätt att hitta bussen. Tänk på att spara returremsan (som en kvittoremsa) som du får av chauffören när du visat att du bokat en tur&returbiljett! Glöm ej skriva ut på A4!

Maria, Tidan
TIS, 18 SEP 2018
4.0
Prisvärd transport!

Lufthansas flygbuss är ett enkelt och tämligen billigt sätt att ta sig till centrala München. Fräscha bussar som går väldigt frekvent.

Jessica, Malmö
SÖN, 06 DEC 2015
4.0
Snabbare än tåget !

Det fungerade perfekt, bussen kom i tid både tur och retur. Klev på och av bussen strax utanför terminalen, lätt att hitta.

Reiner, Hjo
TIS, 01 DEC 2015
4.0
Fungerade riktigt bra, men ta med kvittot på vad du betalt om du har köpt en T/R biljett. Chaufförerna kan inte se det på biljette.

Grey lins Hop-on/Hop-off bra, men levande guide som växlar mellan tyska o engelska är ingen hit. De röda bussarna "Cirkel line" hade headphones, där de även hade svenska. Ett mycket bättre alternativ. Ni borde sälja dessa biljetter i stället.

Henriette, Stockholm
MÅN, 23 MAR 2015
4.0

Boka biljetter

Datum
München Flygbuss Info

München Flygbuss

Info

München Flygbuss
First Bus Leaves Munich Airport en route to Munich City around 6:30am, and last bus leaves around 10:30pm.
First Bus Leaves Munich City en route to Munich Airport around 5:15am, and last bus leaves around 08:00pm.
Busses departs with a 20-minute interval.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Flygbussarnas hållplatser i centrala München och vid Münchens flygplats:

Svenska
Ticmate
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen