Sightseeing

Du kan utforska München på många olika sätt! Du kan utforska staden med de populära Hop-On Hop-Off bussarna eller lära dig mer om Münchens roll under Andra Världskriget på en guidad tur! Du kan besöka ett ölbryggeri och dricka god öl eller varför inte följa med på vår München By Night- tur! Välkommen till ditt München!

Sightseeing
 
Hop-On Hop-Off München

Hop-On Hop-Off München

Biljetter till München Hop-On Hop-Off City sightseeing! Utforska München med Gray Lines Hop-On Hop-Off bussar. Välj mellan EXPRESS CIRCLE eller GRAND CIRCLE och utforska staden i 24 eller 48 timmar, i din egen takt. Boka biljetter online!

Från 211 kr
Münchens berömda öl

Münchens berömda öl

Följ med bakom kulisserna på ett av Münchens många ölbryggerier. Erfarna bryggerimästare delar med sig av fascinerande fakta om öl och öltillverkning. Efter den guidade turen får du provsmaka öl och lite tilltugg. Biljetter till Münchens berömda öl bokar du här!

Från 328 kr
München by Night

München by Night

München by Night - en bayersk afton med musik och middag i den berömda ölstugan Hofbräuhaus, följt av ett besök upp i Olymiatornet med en fantastisk utsikt över stadens ljus. Boka biljetter online!

Från 807 kr
München under andra världskriget

München under andra världskriget

Följ med på en guidad sightseeingtur med buss och till fots, med München under andra världskriget, nationalsocialismen och den tyska motståndsrörelsen i fokus. Boka biljetter till München under andra världskriget här!

Från 246 kr
Svenska
Ticmate
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen