Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Hop-On Hop-Off München

4.0 (1)
Sightseeing med Hop-on Hop-off bussar är ett roligt och enkelt sätt att utforska en ny stad! Det ger dig en bra överblick av staden och var de olika sevärdheterna finns, samtidigt som du kan välja vad du vill se och när. Du hoppar bara på och av som du vill, det kommer alltid en ny buss...

Busslinjen EXPRESS CIRCLE tar dig runt bland höjdpunkterna i de centrala delarna av München, och är ett utmärkt val om din tid för sightseeing är begränsad. Har du mer tid och vill utforska staden ännu mer är busslinjen GRAND CIRCLE ett bra val! Förutom allt det som du ser på EXPRESS CIRCLE-rutten och i stadens centrum, får du på denna rutt även se slottet Nymphenburg, Olympiaparken, BMW Welt och triumfbågen Siegestor. 

Se karta över båda busslinjerna HÄR!

München Hop-on Hopp-off Höjdpunkter:
Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Artgaleries, Odeonsplatz, Nationalteatern, Marienplatz, Stadshuset, Domkyrkan, Viktualienmarkt, Hofbräuhaus. I GRAND CIRCLE rutten ingår även Karlsplatz (Stachus), Schloss Nymphenburg, Münchens Olympiapark med Olympiatornet Olympiaturm, BMW Welt och museum, Siegestor och den engelska trädgården.

Guidning på tyska och engelska, samt inspelade kommentarer på franska, spanska, italienska, portugisiska, ryska, kinesiska och japanska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att du har avslutat din bokning skickas din voucher/e-biljett till din e-postadress (som en bifogad PDF-fil). Skriv ut e-biljetten och ta med den till München. Biljetten gäller endast bokat datum!

I München går du till Gray Lines kontor och byter din e-biljett till ditt busskort och kan därefter starta din sightseeing. Hoppa på och av bussarna som du själv önskar! Dagliga avgångar var 20:e minut vid hållplatserna 1-6 (EXPRESS CIRCLE & GRAND CIRCLE) och var 60:e minut vid hållplatserna 7-10 (Endast GRAND CIRCLE).   

Hur lång tid tar bussturerna?
GRAND CIRCLE varar 2,5 timmar, om du sitter kvar på bussen hela turen.
EXPRESS CIRCLE turen varar 1 timme, om du sitter kvar på bussen hela turen.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barn biljetter för barn mellan 4-14 år. Barn under 4 följer med gratis om de delar plats med en vuxen.

Öppettider

Bussarna avgår dagligen: Apr-okt: från 09.40 Nov-mar: från 10.00

Boka
Från 219 kr

fre, 6 aug 2021

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Hop-On Hop-Off München

Adress
Bahnhofplatz 7 80335 München

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!